GABINET D'ADVOCATS
 
  PRESENTACIÓ
  ESPECIALITATS
  ENLLAÇOS D'INTERÈS
  CONTACTE
 
  >> PRESENTACIÓ
 

Aquest és un despatx dedicat exclusivament a l’assessorament jurídic, realització de tràmits i intervenció en processos judicials relatius només a les branques civil i penal dins del Dret en general.

Com advocat, he cregut sempre que, independentment de l’alt grau de coneixements jurídics dels camps en qüestió, exigibles a qualsevol professional del tipus que sigui, resulta també tant o més important el tracte al client;  i en aquest sentit, per damunt de tot en una relació entre client i advocat, el que cal és que hi hagi lleialtat mútua així com respecte i sensibilitat amb els problemes que l’afecten i, per tant, que l’angoixen.  Per això dono especial importància al fet que des que el client entra per primera vegada al despatx i fins que l’assumpte ha finalitzat, el client estigui constantment informat sobre totes les incidències que es vagin succeint al llarg del procés;  i no només això, sinó que, si convé cal acompanyar-lo a la dependència judicial o administrativa que calgui per què vegi de primera ma quin és l’estat en el que es troba el seu procediment; o també facilitar-li còpies si així ho desitja de tots els escrits tant propis com aliens que integren el seu expedient, a fi que aquest, pugui examinar-ho i opinar o contrastar amb mi les formes d’actuació més adequades en cada moment.

Com es veurà en l’apartat destinat a especialitats, aquest és un despatx que pel que fa a l’àmbit civil, es dedica des del dret de família i successions fins les reclamacions dineràries de tot tipus passant pels processos judicials de desnonament.

Com advocat estic adscrit a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell amb el núm. de col·legiat 1471, i vinc exercint a Palau-solità i Plegamans des del mes de novembre de 1990;  disposant en tot moment d’un despatx propi obert al públic, el qual en aquests moments i des de l’any 2002 està situat al carrer Barcelona núm. 43 d’aquesta localitat del Vallès Occidental.  A més, a banda del títol de llicenciat en dret, també ostento el títol de corredor d’assegurances, i per tant, amb coneixements sobre aquests temes a vegades tant conflictius, i el d’especialista en dret civil de Catalunya.

Per tot això, vull agraïr-vos sincerament la vostra visita i aprofito per posar-me a la vostra disposició per ajudar-vos professionalment en tot allò que cregueu us pugui ser d’utilitat.

 
  CONTACTE: info@jaumeoliveras.cat | 93 864 40 77 | dades legals
Facebook Twitter